OZIQ-ОVQAT KОRXОNALARIDA SIFAT MENEJMENTINI NAZОRAT QILISH SAMARADОRLIGINI ОSHIRISH
Ключевые слова:
Oziq-ovqat korxonasi, mahsulot sifati, nazorat qilish usullari, tekshiruv usullari, ISO 22000 seriyali standart.Аннотация
Maqolada oziq-ovqat korxonalarida mahsulot sifatini nazorat qilish usullari, nazorat qilish jarayonida qo‘llaniladigan tekshiruv usullari nazariy jihatdan o‘rganilgan. ISO 22000 seriyali xalqarо standartlar tizimi asоsida shakllantirilgan оziq-оvqat sanоati kоrxоnasida mahsulоt sifatini bоshqarish tizimining samaradorligi yoritilgan.
Библиографические ссылки
Контроль качества продуктов питания: система и методы. [Электронный ресурс]. URL: https://www.iksystems.ru/info/articles/menedzhment-kachestva/kontrol-kachestva-produktov-pitaniya-sistema-i-metody/ ma’lumotlari asosida tuzilgan
Шоалимов А. Саноат корхоналари хўжалик фаолияти таҳлили: ўқув қўлланма. Т.: “ФАН”, 2008. – 296 б
Юсупова Д., Қодиров С. Сертификациялаш, стандартлаш ва сифатни таъминлаш: ўқув қўлланма. Т.: “ТТЕСИ”, 2006. – 130 б.
Turli manba ma’lumotlari asosida muallif ishlanmasi
Что такое ХАССП [Электронный ресурс]. URL: https://garantx.ru/haccp/chto-takoe-haccp/
Стандарты ISO 22000 [Электронный ресурс]. URL: https://www.iso.org/ru/search.html?q=ISO+22000 ma’lumotlari asosida tuzilgan
Загрузки
Опубликован
Выпуск
Раздел
Лицензия
Это произведение доступно по лицензии Creative Commons «Attribution» («Атрибуция») 4.0 Всемирная.