QORA METALLURGIYA SOHASIDA INVESTITSIYA FAOLIYATINING MOLIYAVIY BARQARORLIGINI TA’MINLASH MASALALARI (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
Qora metallurgiya sohasida investitsiya faoliyatining moliyaviy barqarorligini ta’minlash sanoatning uzoq muddatli rivojlanishi va iqtisodiy o‘sishning muhim shartlaridan biridir. Ushbu maqolada qora metallurgiya sanoatida investitsiyalarning samaradorligini oshirish, moliyaviy resurslarni diversifikatsiya qilish, texnologik modernizatsiya va davlat qo‘llab-quvvatlash mexanizmlarini takomillashtirish masalalari tahlil qilinadi.