XOʻJALIK YURITUVCHI SUBYEKTLARNING ASOSIY VOSITALAR BILAN TAʼMINLANGANLIK TAHLILI (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
Maqolada xo’jalik yurituvchi subyektlarda asosiy vositalar bilan taʼminlanganlik tahlili va rentabellik koʻrsatkichlari o’rganilgan. Asоsiy vоsitalarning texnik holati, asоsiy vоsitalardan samarali foydalanganlik darajasi tаhlili o’rganilgan.