XORAZM VILOYATIDA OLIY TA’LIM XIZMATLARI KO‘RSATISH SAMARADORLIGINI OSHIRISHNING INNOVATSION YO‘NALISHLARI (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
Ushbu maqolada Xorazm viloyatida oliy ta’lim xizmatlari ko‘rsatish samaradorligini oshirish zaruriyati, mavjud imkoniyatlari va asosiy innovatsion yo‘nalishlari yoritib berilgan.