TIJORAT BANKLARIDA KREDITGA LAYOQATLILIKNI TADQIQ QILISHNING NAZARIY ASOSLARI (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
Ushbu maqolada tijorat banklarida kreditga layoqatlilik tushunchasining zaruriyati, iqtisodiy ahamiyati, mavjud imkoniyatlari va uni ilmiy tadqiq qilishning nazariy asoslari yoritilgan.