ТАДБИРКОРЛИК ФАОЛИЯТИ ВА УНИ ГЛОБАЛЛАШУВ ШАРОИТИДА РИВОЖЛАШТИРИШ МАСАЛАЛАРИ (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
Иқтисодиёт ривожланишида тадбиркорлик фаолияти билан шуғулланадиган корхоналарнинг аҳамияти катта бўлиб, уларни янада ривожлантиришга эътибор қаратилмоқда. Мақолада кичик бизнес ва тадбиркорлик фаолиятининг ривожланиши таҳлил қилинган бўлиб, уни ривожлантириш масалалари ўрганилган.