XORAZM VILOYATI IQTISODIYOTIDA KICHIK BIZNESNI O‘RNI VA USTUVOR JIHATLARI (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
Ushbu maqolada kichik biznesning mavjud xususiyatlari, uni rivojlantirish zaruriyati va Xorazm viloyati iqtisodiyotida kichik biznesni o‘rni va ustuvor jihatlari yoritib berilgan.