MINTAQADA TURIZM INFRATUZILMASINI RIVOJLANTIRISHNING TASHKILIY MEXANIZMLARINI SHAKLLANTIRISH (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
Ushbu maqolada turizm infratuzilmasining rivojlanishi ahamiyati, o‘ziga xos mavjud imkoniyatlari va uni samarali amalga oshirishda tashkiliy mexanizmlarini shakllantirishning o‘ziga xos jihatlari yoritib berilgan.