O‘ZBEKISTON SUG‘URTA BOZORIDA RAQAMLASHTIRISH YO‘NALISHLARI (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
Maqolada O‘zbekiston sug‘urta bozorida raqamlashtirish yo‘nalishlari ko'rib chiqiladi. Ish natijalari “raqamli sug‘urta” va “sug‘urta faoliyatini raqamlashtirish” kabi tushunchalarga ta’riflar, sug‘urta bozorida raqamli texnologiyalardan keyingi foydalanish muammolari va istiqbollarini shakllantirish bo‘ldi.