SUG‘URTA TASHKILOTLARIDA BUXGALTERIYA HISOBINING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2026)
Ushbu maqolada sug‘urta tashkilotlarining iqtisodiyotning yetakchi sohalaridan biri ekanligi hamda ularning buxgalteriya hisobini to‘g‘ri yo‘lga qo‘yish boshqaruv sohasida ham muhimligi, ularning hisobi tashkil qilishda sug‘urta faoliyatining xususiyatlari hisobga olinishiga ahamiyat qaratilishi kerakligi ta’kidlangan.