O’TKAZILGAN ESG AUDITI NATIJALARI YUZASIDAN XULOSA VA HISOBOT TAYYORLASHNING O’ZIGA XOS JIHATLARI (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2026)
Mazkur maqolada barqaror rivojlanish sharoitida ESG auditida muhimlik tushuncahsi va uning o’ziga xos jihatlari tadqiq ailinib va ular bo’yicha taklif va tavsiyalar berib o’tilgan.