MINTAQA SANOAT KORXONALARI BARQAROR RIVOJLANISH XUSUSIYATLARI VA OMILLARINING ILMIY-METODOLOGIK ASOSLARI (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2026)
Sanoat korxonalarining barqaror rivojlanish bo‘yicha qarashlar hamda yondashuvlarning mintaqaviy xususiyatlari tadqiq qilingan. Shuningdek, mintaqalarda sanoatni barqaror rivojlantirish omillarining ilmiy-nazariy yondashuvlari tizimlashtirilgan. Mazkur tushuncha bo‘yicha mualliflik yondashuvlari ishlab chiqilgan.