MINTAQADA TADBIRKORLIK SALOHIYATI RIVOJLANISH XUSUSIYATLARI (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2026)
Maqolada mintaqa tadbirkorlik salohiyati rivojlanishi sohaning YAHMdagi, tarmoq va sohalardagi hamda ish bilan bandlikdagi ko‘rsatkichlar asosida tahlil qilingan. Tadqiqot natijalari asosida Qoraqalpog‘istonda tadbirkorlik sohasining joriy holati aniqlangan. Mazkur ma’lumotlar asosida mintaqada tadbirkorlik salohiyatini oshirish bo‘yicha takliflar ishlab chiqilgan.