AMORTIZATSIYA QILINADIGAN AKTIVLAR HISOBINI TAKOMILLASHTIRISH (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2026)
Mazkur maqolada amortizatsiya qilinadigan aktivlar hisobini takomillashtirish masalalari ilmiy jihatdan yoritilgan. Jumladan, amortizatsiya qilinadigan aktivlar tarkibiga kiruvchi asosiy vositalarga amortizatsiya hisoblashga doir amaldagi normativ-huquqiy hujjatlarda belgilangan talablar hamda iqtisodiy manbalardagi yondashuvlar tadqiq qilingan holda takliflar ishlab chiqilgan va tegishli xulosalar shakllantirilgan.