TIJORAT BANKLARI TIZIMIDA ISLOM MOLIYASI MAHSULOTLARINI JORIY ETISH MEXANIZMLARI VA MUAMMOLARI (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2026)
Mazkur tadqiqot tijorat banklari tizimida islom moliyasi mahsulotlarini joriy etish mexanizmlari hamda ushbu jarayonda yuzaga kelayotgan asosiy muammolarni tahlil qilishga bag‘ishlangan. Tadqiqot natijalari islomiy moliyalashtirishni bank tizimiga samarali integratsiya qilish bo‘yicha amaliy takliflarni ishlab chiqishga xizmat qiladi.