OLIY TA’LIM MUASSASALARINING RAQOBATBARDOSHLIGINI BOSHQARISH YO‘NALISHLARI (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
Maqolada oliy ta’lim muassasalarining raqobatbardoshligini boshqarishning asosiy yo‘nalishlari tahlil qilinadi. Adabiyotlar va tadqiqotlar asosida strategik boshqaruv, innovatsion rivojlanish, moliyaviy va resurslarni ta’minlash, bilim iqtisodiyoti sharoitida hamkorlik strategiyalari, raqobatbardoshlik barqarorligini ta’minlash, marketing va talabalarni jalb qilish, shuningdek, strategik sheriklik va hamkorlikning ahamiyati aniqlangan.