ISHLAB CHIQARISH KORXONALARIDA MAJBURIYATLARNI HISOBINING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
Mazkur maqolada ishlab chiqarish korxonalarida majburiyatlar hisobining o‘ziga xos xususiyatlarini yuzasidan taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.