QISHLOQ XOʻJALIGI KORXONALARIDA ASOSIY VOSITALARNING MAZMUN-MOHIYATI VA TURKUMLANISHIGA YONDASHUVLAR (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
Mazkur maqolada qishloq xoʻjaligi korxonalarida asosiy vositalarning mazmun-mohiyati va turkumlanishiga yondashuvlar yoritilgan. Asosiy vositalar tushunchasiga iqtisodchi-olimlar va soha mutaxassislarining ta’rifi va yondashuvlari o‘rganilgan va mualliflik yondashuvi shakllantirilgan. Qishloq xoʻjaligi korxonalarida asosiy vositalarni turkumlanishiga yondashuvlar berilgan.