KICHIK BIZNES SALOHIYATINI RIVOJLANTIRISHDA DAVLAT TOMONIDAN MOLIYAVIY QO‘LLAB-QUVVATLASHNING AHAMIYATI (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekistonda kichik biznes va xususiy tadbirkorlikning iqtisodiy jarayonlardagi o‘rni, ularning barqaror rivojlanishini ta’minlashda moliyaviy mexanizmlarni takomillashtirishning ahamiyati yoritilgan. Tadbirkorlik sub’ektlarining faolligini oshirishga ta’sir etuvchi ichki va tashqi omillar tahlil qilinib, bozor sharoitida xo‘jalik yuritish samaradorligini oshirishga qaratilgan ilmiy taklif va amaliy tavsiyalar ishlab chiqilgan.