SANOAT KORXONALARINING ISHLAB CHIQARISH POTENSIALI TARKIBI VA UNDAN SAMARALI FOYDALANISHNING NAZARIY-USLUBIY ASOSLARI (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
Ushbu maqolada sanoat korxonalarining ishlab chiqarish potensiali tushunchasi, uning asosiy tarkibiy qismlari va samarali foydalanishning nazariy-uslubiy asoslari yoritilgan. Shuningdek, ishlab chiqarish potensialini baholash va undan oqilona foydalanishni ta’minlashga qaratilgan zamonaviy yondashuvlar, xorijiy tajriba va O‘zbekiston sharoitida qo‘llanish imkoniyatlari tahlil qilingan.