MINTAQADA RAQAMLI IQTISODIYOTNI BARQAROR RIVOJLANTIRISHINI BAHOLASH (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
Ushbu maqolada mamlakatimizda raqamli iqtisodiyotni barqaror rivojlantirish, eng ustuvor yo‘nalishlari, amalga oshirish zaruriyari va ularni baholash masalalari muhokama qilingan. Shuningdek, mintaqada raqamli iqtisodiyotni barqaror rivojlantirishni baholash natijalari tahlil qilingan.