DORIVOR O‘SIMLIKLAR YETISHTIRISH XARAJATLARINI HISOBGA OLISHNING USLUBIY JIHATLARI (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
Mazkur maqolada dorivor o‘simliklar yetishtirish xarajatlarini hisobga olishning uslubiy jihatlari yoritilgan. Shuningdek, xarajatlar tushunchasiga normativ hujjatlar va iqtisodiy manbalardagi ta’riflar va yondashuvlar o‘rganilgan. Dorivor o‘simliklar yetishtirish xarajatlarini hisobga olisning uslubiy jihatlarini yaxshilash bo‘yicha xulosalar shakllantirilgan.