TAʼLIM MUASSASALARIDA XARAJATLAR SMETASI IJROSINING SINTETIK HISOBI VA HISOBOTINI TAKOMILLASHTIRISH (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
Mazkur maqolada oliy ta'lim muassasalarida xarajatlar smetasi ijrosining sintetik hisobi va hisobotini takomillashtirish bo'yicha olib borilgan izlanishlar keltirilgan.