AKSIYADORLIK JAMIYATLARIDA IPO TURLARIDAN FOYDALANISH YOʻLLARI (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
ushbu maqolada investorlarni jalb etish uchun aksiyadorlik jamiyatlarini aksiyalarini birlamchi joylashtirishda moliya bozori vositalari PPO(Primary Public Offering), SPO (Secondary Public Offering) va DPO (Direct Public Offering) turlaridan foydalanishning asosiy yoʻnalishlari ochib berilgan.