MOLIYAVIY TEXNOLOGIYALAR (FINTECH) ORQALI AN’ANAVIY BANK XIZMATLARINI TRANSFORMATSIYA QILISH (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
Ushbu maqolada asosiy e’tibor moliyaviy xizmatlar va texnologiya sohalari chorrahasida o'sib borayotgan segment bo‘lgan FinTechga qaratilgan bo'lib, unda texnologik startaplar va yangi ishtirokchilar moliyaviy xizmatlar sanoati tomonidan an’anaviy ravishda taklif qilinadigan mahsulot va xizmatlarga innovatsion yondashuvni qo'llashning innovatsion usullarini qo‘llash holatlari ko‘rib chiqilgan.