MINTAQADA XIZMAT KO‘RSATISH SOHASI KORXONALARI RAQOBATBARDOSHLIGINI OSHIRISH (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
Ushbu maqolada xizmat ko‘rsatish sohasi korxonalari raqobatbardoshligi va uni oshirish zarurligi bo‘yicha amalga oshirilgan tadqiqotlar hamda o‘ziga xos xususiyatlari, mavjud imkoniyatlari, asosiy ustuvor yo‘nalishlari yoritilgan. Shuningdek, mintaqada xizmat ko‘rsatish sohasi korxonalari raqobatbardoshligini oshirish yuzasidan taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.