BANKROT HOLATIDAGI XO’JALIK SUBYEKTLARINI MOLIYAVIY SOG’LOMLASHTIRISH JARAYONIDA ISTIQBOLLI TAHLIL VA PROGNOZLASH USULLARIDAN FOYDALANISH (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Mazkur maqolada tadbirkorlik subyektlarining yalpi tushumi va mehnat unimdorligi ko’rsatkichlarini moliyaviy sog’lomlashtirishga ta’sirini istiqbolli tahlil va prognozlash usullari yordamida aniqlash bo’yicha tavsiyalar ishlab chiqilgan.