TADBIRKORLIK SUB’EKTLARI TOMONIDAN ISHLAB CHIQARILGAN MAHSULOTLARNI XORIJGA EKSPORT QILISH IMKONIYATLARI VA MEXANIZMLARI (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Maqolada mamlakatdagi tadbirkorlik sub’ektlari tomonidan ishlab chiqargan mahsulotlarining xorijga eksport qilish imkoniyatlari va mexanizmlari tadqiq qilinib, bu borada qabul qilingan me’yoriy hujjatlar hamda xorijiy mamlakatlarning ilg‘or tajribasidan foydalanish bo‘yicha taklif va tavsiyalar berilgan.