ҲУДУДЛАРНИ ИҚТИСОДИЙ РИВОЖЛАНИШ КУРСАТКИЧЛАРИНИ ЭКОНОМЕТРИК ТАҲЛИЛ КИЛИШНИНГ УСЛУБИЙ ЖИҲАТЛАРИ (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ушбу мақолада ҳудудларни иқтисодий ривожланиш курсаткичларини эконометрик таҳлил килишнинг услубий жиҳатлари ёритилган.