TEMIR YO‘L TRANSPORT TIZIMINI DAVLAT TOMONIDAN TARTIBGA SOLISH MEXANIZMI (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Mazkur maqolada temir yo‘l transport tizimini davlat tomonidan tartibga solish mexanizmi ёритиб бертлган. Shuningdek iqtisodiy olimlarning transport kompleksi, transport vositalari va boshqaruv majmui atroflicha yoritib berilgan.