ЭРКИН ИҚТИСОДИЙ ЗОНАЛАР БОШҚАРУВИ ИМИЖИНИ ЯХШИЛАШ ИМКОНИЯТЛАРИ МАСАЛАСИ (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Мазкур мақолада мамлакатимизнинг иқтисодий — ижтимоий юксалишида асосий омил ҳисобланадиган эркин иқтисодий зоналар бошқарув имижи жорий ҳолати ҳамда, дирекциялар имижининг инвестиция жалб қилишдаги ўрни таҳлили амалга оширилган. Эркин иқтисодий зоналар жозибадорлигини ошириш йўллари сифатида халқаро ва маҳаллий матбуот ҳамда дирекциялар интернет саҳифаларида фаол реклама ва тарғибот ишларини олиб бориш масаллари ўрганилган. Бугунги кунда ЭИЗ бошқарув дирекциялари ташкилий тузилмаси ва ходимлар малака масалалари муҳокама этилган. Эркин иқтисодий зоналар бошқарув имижини яхшилаш, бошқарув ташкилий тузилишини такомиллаштириш ҳамда маркетинг ишларига доир хулоса ва таклифлар ишлаб чиқилган.