ANDIJON VILOYATIDA KICHIK BIZNESNING IQTISODIY BARQARORLIGINI TA’MINLASHNING USTUVOR YO‘NALISHLARI (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ushbu maqolada kichik biznesning iqtisodiy barqarorligini ta'minlarning ustuvor yo'nalishlari Andijon viloyati kichik biznes korxonalari misolida ko'rib chiqilgan va tahlil etilgan.