TO‘QIMACHILIK SANOAT KORXONALARIDA MARKETING STRATEGIYASINI ISHLAB CHIQISHNING USLUBIY ASOSLARINI TAKOMILLASHTIRISH (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ushbu maqolada Xorazm viloyati to‘qimachilik sanoatini rivojlantirishda marketing strategiyasidan foydalanishning nazariy asoslari o‘rganilgan. Shuningdek, to‘qimachilik sanoatini rivojlantirish bo‘yicha mamlakat iqtisodiyotida amalga oshirilayotgan islohotlar, sanoat korxonalarida marketing strategiyasidan foydalanishning hozirgi holati, innovatsion marketing va raqamli marketingdan foydalanish yo‘nalishlari va ularning afzalliklari ochib berilgan.