O‘ZBEKISTONDA KICHIK BIZNES VA XUSUSIY TADBIRKORLIKNI RIVOJLANTIRISh YO‘NALISHLARI (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ushbu maqolada O‘zbekistonda kichik biznes va tadbirkorlikni rivojlanishi va bugungi kunda unga ta’sir etayotgan omillar xususida fikrlar yuritilgan.