IJTIMOIY TARMOQLARNING RAQAMLI MARKETINGGA TAʼSIRI (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ijtimoiy tarmoqlarning raqamli marketing strategiyalariga taʼsiri oʻyinni butunlay oʻzgartirib yubordi va firmalarning maqsadli auditoriya bilan muloqot qilish usullarini tubdan yangiladi. Dunyo boʻylab 3,6 milliarddan ortiq faol foydalanuvchiga ega boʻlgan ijtimoiy tarmoqlar odamlar uchun maʼlumot almashish, yangiliklar izlash va muloqot qilishning asosiy maydoniga aylandi. Raqamli jamiyat aʼzolari bilan aloqada mutaxassisi boʻlar ekanmiz, boʻlajak mutaxassis sifatida raqamli marketing taktikasida ijtimoiy tarmoqlarning ahamiyatini anglash va uni shaxsiy PR faoliyatda tatbiq etish orqali brendni tanilishini oshirish hamda sotuvlarni koʻpaytirish juda muhimdir.Ushbu maqola ijtimoiy tarmoqlarning raqamli marketingdagi oʻrnini tahlil qiladi va jamoatchilik bilan aloqalar faoliyatingizni takomillashtirish uchun yangicha gʻoyalar taqdim etadi. Ijtimoiy tarmoqlar va raqamli marketing oʻrtasidagi murakkab aloqalar juda qiziqarli mavzu boʻlib, bu borada yanada chuqurroq tadqiqotlar oʻtkazish zarur.