XALQARO STANDARTLARGA O‘TISH SHAROITIDA IJARA BILAN BO‘G‘LIQ OPERATSIYALARNI HISOB SIYOSATIDA AKS ETTIRILISHI (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ushbu maqolada korxonalarning hisob siyosati va unda ijara bilan bog‘liq munosabatlarni aks ettirilishi, moliyaviy hisobotning xalqaro standartlari asosida yoritib berilishi bo‘yicha nazariy va amaliy takliflar berilgan.