СТРАТЕГИК РЕЖАЛАШТИРИШ ЖАРАЁНИНИ РАҚАМЛАШТИРИШНИНГ АҲАМИЯТИ (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Рақамлаштириш элементларини стратегик режалаштириш жараёнига жорий қилиш ташкилотларнинг самарадорлигини оширишда ва иқтисодий ривожланишга эришишда муҳим аҳамиятга эга. Ушбу мақолада рақамлаштириш жараёнининг назарий асослари, миллий ва халқаро тажрибалар таҳлили ҳамда ушбу жараённинг Ўзбекистон иқтисодиётидаги аҳамияти ўрганилган. Шунингдек, рақамлаштириш орқали стратегик режалаштириш жараёнини такомиллаштириш учун таклифлар ишлаб чиқилган.