SANOAT KORXONALARINI SAMARADORLIGINI OSHIRISH YO‘LLARI. (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ushbu maqolada sanoat korxonalarida marketing faoliyatini ahamiyati, bugungi kundagi mavjud holati, shuningdek ishlab chiqarish samaradorligaga korxonalar marketing faoliyati ta’siri o‘rganilgan. Muallif mamlakat iqtisodiyotini rivojlantirish, korxonalarning iqtisodiy natijalarini yaxshilash va iqtisodiy samaradorlikni oshirish bo‘yicha mulohazalar yuritadi.