ТИЖОРАТ БАНКЛАРИ КРЕДИТЛАРИНИНГ ДАРОМАДЛИЛИГИНИ ТАЪМИНЛАШ БОРАСИДАГИ ГЕРМАНИЯНИНГ ТАЖРИБАСИ (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Мақолада Тижорат банкларининг даромад базасини шакллантириш ва бошқаришда иқтисодиёти ривожланган давлатлардан Германиянинг тажрибаси келтирилган.