TADBIRKORLIKKA KIRISH (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ushbu maqolada tadbirkorlik faoliyatiga qadam qo‘ygan yoshlarga, korxonani to‘liq shakllantirish va o‘zining ko‘zlagan iqtisodiy maqsadiga erishish uchun zarur bo‘lgan dastlabki sir asrorlari haqidagi masalalar bayon etilgan. Shuningdek, yangi tadbirkorlik faoliyatining istiqbollariga yo‘nalish berilgan.