VENCHUR KAPITALINI MOLIYALASHTIRISHNI TASHKIL ETISH (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ushbu maqolada venchur kapitali va uni moliyalashtirishning zaruriyati, mavjud imkoniyatlari, ijtimoiy-iqtisodiy ahamiyati hamda uni tashkil etishning o‘ziga xos xususiyatlari bayon etilgan. Shuningdek, venchur kapitalini samarali moliyalashtirish yuzasidan taklif va tavsiyalar bayon etilgan.