ZAMONAVIY BIZNESNI BOSHQARISHNING AKUTAL MUAMMOLARI (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Maqola zamonaviy sharoitda biznesni boshqarishning dolzarb muammolariga bag'ishlangan. Maqolada korxonani boshqarishning asosiy tushunchalari va tamoyillari ko'rib chiqiladi, biznes samaradorligiga ta'sir qiluvchi tashqi va ichki omillar tahlil qilinadi. Menejmentda barqaror rivojlanish kabi hozirgi tendentsiyaga alohida e'tibor qaratilmoqda. Maqola biznesni boshqarish sohasida o'z bilimlarini kengaytirmoqchi bo'lgan talabalar, o'qituvchilar, shuningdek amaliyotchi menejerlar uchun foydali bo'ladi.