ИЖТИМОИЙ ТАРМОҚЛАРНИНГ ИҚТИСОДИЙ ТАВСИФИ ВА УЛАРДА БИЗНЕС ЮРИТИШНИНГ ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ушбу мақолада ижтимоий тармоқларнинг иқтисодий тавсифи Шарқ ва Ғарб мутафаккирлари тимсолида ва уларда бизнес юритиш ҳамда жамиятнинг иқтисодий қонунлари, зарурий қоидалари, ижтимоий тармоқларда бизнес тушунчасининг иқтисодий атамалари, мазмун-моҳияти, уни ривожлантириш ва башоратлашнинг методик хусусиятлари ҳақида мантиқий фикр юритилган.