TIJORAT BANKLARINI KAPITALLASHUV DARAJASINI OSHIRISH YO‘LLARI (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Mazkur ilmimy maqolada mamlakatimiz tijorat banklarining kapitallashish darajasini oshirish va moliyaviy barqarorligini mustahkamlash bilan bog‘liq bo‘lgan dolzarb muammolar aniqlangan va ularni hal qilishga qaratilgan ilmiy takliflar ishlab chiqilgan.