“ЎЗБЕКНЕФТЕГАЗ” АЖ ДА ЙЎЛГА ҚЎЙИЛГАН АВТОМАТЛАШТИРИЛГАН “КОМПЛАЕНС НАЗОРАТ” ДАСТУРИ ОРҚАЛИ ИНСОН РЕСУРСЛАРИНИ БОШҚАРИШДА ҲАМДА МАНФААТЛАР ТЎҚНАШУВИНИ АНИҚЛАШДА ФОЙДАЛИНИЛМОҚДА (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Мамлакатимизда сўнги йилларда рақамлаштириш бўйича кенг кўламли ишлар олиб борилмоқда. Бунга асосий омил бўлиб Ўзбекистон Республикаси Президентининг барча соҳаларда рақамлаштиришга доир чиқарилаётган фармойиш ва қарорлари хизмат қилмоқда ва катта аҳамият касб этмоқда. Бугун рақамли Ўзбекистон, рақамли иқтисодиёт, электрон ҳукумат, автоматлаштириш каби сўзлар кенг қўллай бошладик.