ГЛОБАЛ ИННОВАЦИОН РИВОЖЛАНИШ ШАРОИТИДА БИЗНЕС ТУЗИЛМАЛАРИНИ ДИВЕРСИФИКАЦИЯ ҚИЛИШНИНГ РЕТРОСПЕКТИВ ВЕКТОР ТАҲЛИЛИ (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ушбу мақолада бизнес тузилмаларини диверсификация қилишнинг инновацион векторини прогноз қилиш контекстида Европа Иттифоқининг олтита давлати таҳлили ўтказилди, улар иккита гуруҳ билан ифодаланади: инновацион куч даражаси - Буюк Британия, Германия, Франция ва трансчегаравий мамлакатлар - Полша, Руминия, Венгрияга каби давлатлар таҳлили амалга оширилган.