MAMLAKATNI XALQARO MAYDONDA IJOBIY IMIJINI SHAKLLANTIRISH STRATEGIYASI (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ushbu maqolada O‘zbekiston hukumati tomonidan amalga oshirilayotgan tizimli islohotlar davlat boshqaruvining samaradorligini oshirish, iqtisodiy barqarorlik va ijtimoiy farovonlikni ta'minlash maqsadida amalga oshirilib, xalqaro reyting va indekslarda mamlakatning mavqeyini oshirishda muhim ahamiyat kasb etmoqda. Xalqaro aloqalarni mustahkamlash, turizmni rivojlantirish va investitsion jozibadorlikni oshirish kabi sohalarda qabul qilingan strategiyalar mamlakatning xalqaro imijini yaxshilashga qaratilgan. Maqolada mamlakatning ijobiy imijini shakllantirishda brend strategiyalarining o‘rni hamda xalqaro reytinglarda ko‘rsatkichlarni yaxshilash bo‘yicha amalga oshirilayotgan islohotlar natijalari tahlil qilinadi.