OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA IJTIMOIY MEDIA MARKETINGNING INNOVATSION STRATEGIYALARINI QO’LLASH MEXANIZMLARI (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ushbu maqolada ijtimoiy media marketingning oliy ta'lim muassasalarida qo'llanilayotgan innovatsion strategiyalari, ularning afzalliklari va samaradorligini oshirish mexanizmlari o'rganiladi. Shu bilan birga, ushbu strategiyalarni muvaffaqiyatli amalga oshirish uchun zarur bo'lgan shart-sharoitlar va resurslar ham tahlil qilinadi. Ushbu tadqiqotning asosiy maqsadi - oliy ta'lim muassasalarining ijtimoiy media marketingi orqali o'z brendini rivojlantirish va ta'lim xizmatlarini targ'ib qilishda innovatsion strategiyalarning qo'llanishi va samaradorligini o'rganishdir.