KICHIK BIZNES VA XUSUSIY TADBIRKORLIKNI MOLIYAVIY QO‘LLAB-QUVVATLASH MEXANIZMLARI (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Mamlakatimiz iqtisodiyotida kichik biznes va xususiy tadbirkorlik muhim ahamiyat kasb etishi tufayli, bu sohani rivojlantirish ustuvor yo‘nalishlardan biri sanalanadi. Maqolada kichik biznes va xususiy tadbirkorlikni moliyaviy qo‘llab-quvvatlash masalalari tadqiq etilgan. Jumladan, kichik biznes va xususiy tadbirkorlikni davlat dasturlari va moliyaviy instrumentlar orqali qo‘llash, davlat byudjetidan subsidiyalar hamda imtiyozli kreditlar ajratish masalalariga e’tibor qaratilgan.