ИҚТИСОДИЁТНИ ИНВЕСТИЦИОН ВА ИННОВАЦИОН РИВОЖЛАНТИРИШДАГИ НАЗАРИЙ ЁНДАШУВЛАР (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
ушбу мақолада ҳудудларни ривожлантиришнинг инвестицион ва инновацион жараёнлари, иқтисодий инфратузилмани ривожлантириш ва шакллантириш мақсадида макроиқтисодий субъектларнинг асосий манфаатлари ва фаолиятини ўрганиш, корхоналар-нинг инновацион фаолияти ва уни самарали молиялаштириш учун қулай ташқи муҳит ташкил этиш ва мувофиқлаштириш каби масалалар ўрин олган.